Torsdag den 18. november 2010 kl. 10.00

2. behandling af forslag til lov om ophævelse af lov om bonus til elever i ungdomsuddannelse med lønnet praktik. (Afskaffelse af bonus til elever i ungdomsuddannelse med lønnet

praktik). (Af undervisningsministeren) (L 24) UDU

2. behandling af forslag til lov om ændring af lov om Arbejdsgivernes Elevrefusion. (Pris- og lønregulering af arbejdsgiverbidrag til VEU-godtgørelse m.v.). (Af undervisningsministeren)

(L 25) UDU

 

Tirsdag den 23. november 2010 kl. 13.00

3. behandling af forslag til lov om ophævelse af lov om bonus til elever i ungdomsuddannelse med lønnet praktik. (Afskaffelse af bonus til elever i ungdomsuddannelse med lønnet

praktik). (Af undervisningsministeren) (L 24) UDU

3. behandling af forslag til lov om ændring af lov om Arbejdsgivernes Elevrefusion. (Pris- og lønregulering af arbejdsgiverbidrag til VEU-godtgørelse m.v.). (Af undervisningsministeren)

(L 25) UDU

 

Lovforslag fremsat af undervisningsministeren

L 56  Forslag til lov om ændring af lov om befordringsrabat til studerende ved videregående uddannelser og lov om befordringsrabat til uddannelsessøgende i ungdomsuddannelser m.v.

(Harmonisering af satser for befordringsrabat til uddannelsessøgende m.v., indførelse af godtgørelse efter en kilometersats til studerende ved videregående uddannelser m.v.).
Af Undervisningsministeren
Tina Nedergaard (V)

Samling:  2010-11
Status:  1. beh./Henvist til udvalg