Så er et nyt nummer af VEJLEDEREN udkommet! Her kan man bl.a. læse en spændende artikel om det netop afholdte DM i Skills i Bella Center. I år var fokus på karrierelæring, og messen tog afsæt i de unges tvivl som en positiv kilde til nysgerrighed. Programleder Anthony Ansell-Henry fra Københavns Kommune forklarede det således: “Hvis man hele tiden pusher de unges valg i retning af en erhvervsuddannelse, vil en stor del af de unge, som enten ikke er klar til et valg eller på forhånd har besluttet sig for, at gymnasiet er det eneste rigtige for dem, ikke få nok ud af arrangementet.”

I den anden ende af vejledningens tidslinje kan man i bladet også læse en omtale af bogen Arbejdet forstået baglæns, der handler om overgangen mellem arbejdsmarkedet og pensionistlivet. Vores anmelderpanel 3xR (bestående af Rie Thomsen, Randi Skovhus og Rita Buhl) beskriver bogen som et spændende blik på et område af vejledningsfeltet, som ikke mange beskæftiger sig med.

Begge artikler kan læses i seneste nummer af VEJLEDEREN, og artiklen om DM i Skills kan desuden læses her på hjemmesiden: Det er ok at være i tvivl

Modtager du ikke VEJLEDEREN? Bliv medlem af Danmarks Vejlederforening og få bladet med posten.