Sendes elektronisk til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 
 
 Sagsnr. 018.595.021Høringssvar vedr. Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om vejledning om valg af uddannelse og erhverv 

Danmarks Vejlederforening har noteret sig, at den aktuelle bekendtgørelse alene vedr. elever i overgangsfasen fra 9. til 10. klasse.
 

Foreningen kan støtte indholdet. Dog vil foreningen gerne pege på, at der i §10a, stk. 3 kan ligge en latent risiko for, at de mange forhold, eleverne – som i de konkrete tilfælde oftest er i en uafklaret situation m.h.t. videre uddannelsesplaner - skal redegøre for, kan komme til at virke voldsomt og bureaukratisk.

Flere af områderne skulle i forvejen kunne afspejles i den vejledning og rådgivning, som UU’s vejledere har bibragt eleven siden 6. klasse.
 

Danmarks Vejlederforening har ikke yderligere kommentarer til forslaget.                         

Venlig hilsen   Per Rye
Hjulmagervej 44
9300 Sæby
tlf. 20862501 / 24286370 / 98467910
e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
www.dvf.nu